Personalni trening

na vrh

Personalni trener Saša Pavlić Beograd - VračarPersonalni trening je odličan način da poboljšate svoju kondiciju, ostanete motivisani, obnovite postojeći program vežbanja i postignete željene rezultate. Personalni, odnosno lični trener će u potpunosti raditi sa vama kako bi osmislio i sproveo personalni program vežbanja prilagođen vašim potrebama i ciljevima. Uz personalnog trenera ćete naučiti odgovarajuće forme i tehnike vežbanja, kako biste smanjili mogućnost povreda i ispunili svoje ciljeve.

Zašto personalni trening?

Ako ne možete da se organizujete i vežbate sami, imate problem sa fokusom i ciljevima, personalni trening je možda pravo rešenje za vas. Ukoliko ste spremni da se posvetite vežbanju, kako radi sticanja ili poboljšanja kondicije ili radi drugih ciljeva, lični, odnosno personalni trening je nezamenljiv. Mogućnost osmišljavanja i sprovođenja najkvalitetnijeg treninga koji ste do sada imali je nešto što personalni trening čini najboljom opcijom. Uz svog personalnog trenera osećaćete veću motivaciju, lakše ćete izvoditi vežbe i naučiti nove tehnnike za brži dolazak do cilja.

Personalni trening za prevazilaženje povreda

Ako imate neke ranije povrede koje vas muče i sprečavaju da vežbate onoliko koliko biste želeli, personalni trener će raditi sa vama na razvoju bezbednog i efikasnog programa personalnog treninga. Personalni trening za prevazilaženje povreda može biti prilagođen onima koji se oporavljaju od sportske povrede, povrede na radu ili povreda nastalih u saobraćajnim nesrećama, kao i za one koji imaju fizička ograničenja zbog mišićno-koštanih, neuroloških ili respiratornih bolesti.

Svako može da vežba u određenoj meri i na određeni način, a najbolji način za uspešno i bezbedno vežbanje je personalni trening sa ličnim trenerom.